Draivereita jokaiseen makuun

Callaway on julkaissut neljä mailaa käsittävän draiverimalliston ja keksi uudelleen tavan valmistaa puttereita.

Callaway on rakentanut tämän vuoden uutuustuotteensa jo entuudestaan tutun Rogue-malliston toisen sukupolven varaan. Uutuusmallisto on nimetty Rogue ST:ksi.
Alan trendin mukaisesti Callaway pyrkii täyttämään mallistolla mahdollisimman monen golfin pelaajan tarpeet ja toiveet. Siksi se toi kerralla markkinoille neljä erilaista Rogue ST -draiveria.

Draiverien spinniä vähentävä ja anteeksiantavuutta lisäävä osumapinta on valmistettu keinoälyä hyödyntäen. Osumapinnan takana on puolestaan vauhtia ja vakautta parantat Jailbreak-kalterit. Lavan takaosassa oleva volframipaino (Tungsten Speed Cartridge) kohentaa pallon lähtönopeutta erityisesti heikoissa osumassa ja parantaa MOI:ta eli hitausmomenttia.

Rogue ST MAX
Mailassa on erittäin korkea MOI-luku ja lievää draw-painotteisuutta, ja se tarjoaa erinomaisen yhdistelmän pituutta ja anteeksiantavuutta. Tästä mailasta on saatavilla myös naisten versio.

Rogue ST Max D
Erittäin anteeksiantava lapa, draw-painotteinen lapa. Maila sopii siis erinomaisesti slaissin kanssa tuskaileville miehille ja naisille.

Rogue ST Max LS
LS-lyhenne tulee kirjaimista low spin, mikä tarkoittaa purevaa lentokaarta. Maila on suunnattu hyville pelaajille, jotka haluavat työstää kierteitä.
Rogue ST Triple Diamond LS
Mailassa on hieman pienempi nuppi, joten se on maila taitaville pallonlyöjille, jotka arvostavat anteeksiantavuutta enemmän hyvää tuntumaa. Nuppi on hieman fade-painotteinen. 

Callaway Rogue ST -draiverit ovh. 549 €

Odyssey Tri-Hot 5K -putterit

Viiden putterin uutuusmallisto nostaa blade-putterit uudelle tasolle. Malliston tavoitteena on saada yhdistettyä lapaan perinteisen putterin mainio tuntuma ja leveän mallet-putterin vakaus ja anteeksiantavuus.

Lavassa on käytetty materiaalina todella paljon painavaa volframia. Vaikka lavan painopiste on lähellä osumapintaa, sen anteeksiantavuudesta kertova MOI-luku on erittäin korkea.
”Tämä on paras blade-putteri, jonka olemme koskaan tehneet.”

Odyssey Tri-Hot 5K -putterit ovh. 429 €

Apex UW

Apex UW (Utility Wood) on uudenlainen väline, jossa yhdistyvät korkean nostokulman väyläpuiden sekä hybridimailojen parhaat puolet. Maila on kehitetty yhteistyössä Phil Mickelsonin ja Xander Schauffelen kaltaisten tähtipelaajien kanssa. Aktiivipelaajille suunniteltua mailaa voi käyttää niin tiiltä, väyliltä kuin karheikoista.

Apex UW ovh. 349 €