Callaway

Vanhassa vara parempi

Callawayn uutuusdraiverit on nimetty Epic Speediksi. Uusissa Odysseyn puttereissa merkki luottaa tour-pelaajien suosimaan 20 vuotta vanhaan inserttiin.

Callawayn alkuvuonna julkaisemassa Epic Speed -mallistossa on käytössä edellisiä malleja kehittyneempi Jailbreak-teknologia.

Epic Speed -sarjaan kuuluu kolme uutta draiveria: Epic Speed, Epic Max ja Epic Max LS. Draivereiden nupeissa on käytetty entistä enemmän hiilikuitua: kannen lisäksi myös kärjestä löytyy Triaxial-hiilikuitua. Kevyempi rakenne on mahdollistanut painotusten optimoinnin entistä paremmaksi pelaajan tarpeita silmällä pitäen.

Lisäksi huomiota on kiinnitetty aerodynaamiseen muotoiluun, mikä parantaa mailanpäännopeutta. 

Epic Speedin ainoa säätöominaisuus on holkissa. Lähtökohtaisesti lapa on suunniteltu edesauttamaan draw-kierrettä ja tuottamaan keskikorkean lentokaaren. 

Uutuuksista anteeksiantavin on Epic Max, jonka lavan pohjan takaosassa on kiskoa pitkin liukuva 17 gramman paino. Kun painon asettaa lähelle kantaa, lapa on uutuuksista draw-painotteisin. Yhdessä säädettävän Optif

it-holkin kanssa lyönnin vinoumaa on mahdollista suoristaa jopa kaksikymmentä metriä.

Epic Max LS on aktiivi- ja kilpapelaajille suunnattu malli. Lavan asetukset ovat neutraalit ja säädettävissä tukemaan jopa fade-kaarta. Pohjan takaosassa on kisko, jota pitkin kulkee 13 gramman paino.

Callaway Epic Speed -draiverit 599 €

Apexit jokaiseen makuun

Callawayn mielenkiintoiset uudet raudat ovat Apex 21-, Apex DCB 21- ja Apex Pro 21. Taottujen lapojen kehitystyössä on insinööritaidon lisäksi hyödynnetty tekoälyä. 

Malleista helpoin on Apex DCB 21, jossa on suurin lapa, levein pohja ja eniten offsetiä. Hyville pelaajille suunnatussa, sirossa Apex Pro 21 -mallissa on kapein pohja ja offsetiä vain nimeksi. Näiden väliin asettuu Apex 21 -malli.

Callaway Apex 21 -raudat teräsvarrella 200 € / kpl, grafiittivarrella 220 € / kpl

Paluu vanhaan inserttiin

Callawayn uusi White Hot OG -sarja sisältää kuusi eri lapavaihtoehtoa ja 20 vuotta vanhan, hyväksi todetun White Hot -insertin, joka on ollut tour-pelaajien suosiossa. 

Lapavaihtoehdoista kaksi on blade-mallisia: White Hot OG #1 ja hieman leveämpi White Hot OG #1 WS. Mallett-mallit ovat White Hot OG 2-Ball, White Hot OG #5, White Hot OG #7 ja White Hot OG Rossie. Näistä kaksi viimeistä on saatavilla myös kärkipainotteisena, mikä sopii kaarevaan puttiliikeeseen.

Odyssey White Hot OG -putterit teräsvarrella 249–269 €,
Stroke Lab -varrella 269–289 €