King LTDx -raudat

Kiitos hyvän hinta–laatusuhteen, Cobran raudat ovat olleet erittäin suosittuja Ruotsissa, joka on edistyksellinen ja suuri golfin markkina-alue. Hyvää myyntimenestystä voidaan povata myös uusille LTDx-raudoille.

Uusi King LTDx -rauta on klubipelaajille suunnattu game improvement -maila. Maila tarjoaa pehmeän osumatuntuman ja kosolti pallon lähtönopeutta. Osumatuntumaa parantaa mailan teräksisen rungon sisällä oleva vaahtomuovi, jonka sisällä oleva “kelluva” teräspalkki parantaa pallon lähtönopeutta.
LTDx raudat on saatavilla myös One Length -mallina, jossa lavan painoa ja muotoilua on säädetty tasapitkiin varsiin sopiviksi.

Cobra King LTDx raudat ovh.

799 € (5–PW, teräs)

899 €  (5–PW, grafiitti)

King LTDx -draiverit

Cobra King LTDx -draiveri ovh. 499 €

Uusia Cobra King LTDx -draivereita on valmistettu kolme eri mallia.

King LTDx on anteeksiantava malli, joka on tarkoitettu kaikentasoisille pelaajille. Se tuottaa malleista korkean pallon lähtönopeuden ja vähän kierrettä. Lavan takaosassa on kiinteä 10-grammainen paino lavan vakauttamiseksi.

King LTDx LS -draiveri on suunnattu pelaajille, jotka lyövät palloa vauhdikkaasti. Lavan pohjassa on kaksi siirrettävää painoa (3 ja 10 grammaa), joiden avulla mailaa voidaan säätää joko neutraaliin tai fade-asentoon.

King LTDx Max -mallissa on 3 ja 10 grammaa painavat liikuteltavat painot. Kun raskaampi paino on lavan takaosassa, mailasta tulee vakaampi. Kun sen siirtää kantaosaan, mailasta tulee draw-painotteinen, mikä eliminoi slaissia. Tästä mallista on saatavilla myös naisten versio.

Kova yhdistelmä anteeksiantavuutta ja vauhtia

Cobra Golfin King LTDx -mallisto käsittää koko kattauksen draivereista rautoihin. Välineissä yhdistyvät nopeutta parantavat ominaisuudet anteeksiantavuuteen.

Uusia golfmailoja kehittäessään välinevalmistajat pyrkivät siihen, että tuotteet tarjoavat anteeksiantavuutta, mailanpäännopeutta ja vähän spinniä – tietysti välineitä koskevien sääntöjen puitteissa.

Nämä ominaisuudet tähtäävät siihen, että pallo lentäisi mahdollisimman pitkälle ja suoraan, vaikka pallo ei osuisi ihan keskelle lapaa. Cobra Golfin uusi King LTDx-mallistoon, johon kuuluvat draiveri, väyläpuut, hybridit ja raudat, tarjoaa ratkaisua tähän yhtälöön erilaisilla teknisillä innovaatioilla.

King LTDx -draiverien uusi PWR-COR-painotusjärjestelmä tähtää siihen, että lavan painopiste on saatu alemmas ja lähemmäksi lyöntipintaa, jolloin palloon syntyisi vähän spinniä ja kertyisi paljon lähtönopeutta.

Tekoälyn ja koneoppimisen avulla luotu H.O.T. Face -teknologia tekee lavasta anteeksiantavamman. Painotuksia on optimoitu siten, että lavan yläosassa on käytety merkittävästi aiempaa enemmän hiilikuitua, jolloin hiilikuitua painavampaa titaania on voitu sijoittaa lavan alaosaan. Tämä helpottaa pallon saamista ilmaan, vakauttaa mailaa ja suurentaa hyvän osuman aluetta.