Cobra

Cobralta uusia innovaatioita ja malleja

Cobran uuteen Radspeed-mallistoon on ujutettu paljon uusia innovaatioita, kuten Radial Weighting -konsepti. Siinä lisäpainoa on asetettu sekä lähelle osumapintaa että mahdollisimman kauas taakse, mikä parantaa pallonlähtönopeutta ja anteeksiantavuutta.

Uuden malliston lippulaivatuotteita ovat kolme uutta draiveria: King Radspeed, King Radspeed XD ja King Radspeed XB.

King Radspeed -malli on suunnattu aktiivipelaajille, joiden mailanpäännopeus on vähintään 100 mailia tunnissa ja jotka haluavat työstää palloon kierteitä oikealle ja vasemmalle. Mailan pohjassa on kaksi siirrettävää painoa. Säätämällä painavampi paino eteen draiveri tuottaa vähemmän spinniä ja matalampaa lentokaarta ja jos painavamman painon sijoittaa taakse, se tuottaa hieman enemmän spinniä ja on silloin myös hieman anteeksiantavampi.

King Radspeed XB ja XD on Radspeed malleista anteeksiantavimmat.

King Radspeed XB -mallin kiinteistä painoruuveista raskaampi paino on takana ja kevyempi edessä. XB malli sopii kaikille swinginopeuksille ja kaikille jotka haluavat maksimaalista anteeksiantavuutta.

King Radspeed XD -mallia on painotettu siten, että se tuottaa helpommin draw-kierrettä ja ehkäisee slaissi lyöntejä. Painoa on sijoitettu enemmän mailan kantaosaan, mikä auttaa mailaa olemaan suorassa tai jopa hieman sulkeutumaan osumassa.

XD- ja XB-malleista löytyy myös naisten versio. Se poikkeaa miesten mailasta paitsi väreiltään myös nostokulmaltaan. 

Cobra Radspeed -draiveri 479 €

Radspeed- ja Radspeed One Length -raudat

Cobran King Radspeed -raudoissa painotusta on kehällä, erityisesti kannassa ja kärjessä, mikä parantaa MOI-arvoa.

Muotoilultaan raudat ovat aiempaa ohuemmat, eli maila sopii myös anteeksiantavuutta haluavan aktiivipelaajan silmään. Lyöntipinta on ohuesta teräksestä tehty taottu insertti, minkä ansiosta mailoissa on pehmeä osumatuntuma. Se tuottaa myös lisää pituutta lyöntiin.

Radspeed-raudat on saatavilla myös One Length -mallina, jossa lavan painoa ja muotoilua on säädetty tasapitkiin varsiin sopiviksi.

Cobra Radspeed -raudat miehille alk. 749 € (5–PW), 849 € (5–PW, grafiitti) 
Cobra Radspeed -raudat naisille 849 € (6–SW, grafiitti)

Tunnokkaat ja tasalaatuiset King Tour MIM -raudat

Cobran kehittämä MIM-teknologia (Metal Injection Molding) tarkoittaa prosessia, jossa ruostumaton teräspuuteri ruiskutetaan muottiin ja kuumennetaan kolmessa eri vaiheessa. Prosessi tiivistää teräksen erittäin puhtaaksi tuottaen lapaan pehmeän tuntuman..

Teknologiaa käytetään kehäpainoissa Cobra King Tour MIM -raudoissa sekä King MIM -wedgeissä. King Tour MIM -rautojen kohderyhmänä ovat aktiivi- ja kilpapelaajat, jotka kaipaavat lyöntiin anteeksiantavuutta ja pituutta.

Lavan kärjessä on volframipaino, mikä edesauttaa painopisteen saamista alas ja keskelle lapaa. Lyöntipinnan takana oleva uretaani-kovamuovitäyte pehmentää ja parantaa osumatuntumaa.

Cobra King Tour MIM -raudat 1 099 € (5–PW)