GoExpo-tapahtumakokonaisuutta ei järjestetä 2022 – teemat näkyvät Messukeskuksen ohjelmistossa tulevaisuudessakin  

Liikunnan, ulkoilun ja kuvaamisen tapahtumakokonaisuutta GoExpoa ei järjestetä vuonna 2022 sen nykyisessä muodossa. Kuva & Ääni järjestetään Habitaren yhteydessä 9.–11.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Golf toteutetaan vuonna 2022 virtuaalisesti, ja vuonna 2023 samaan aikaan Kevätmessujen kanssa. Fillaria ja Outdooria ei järjestetä vuonna 2022.   

GoExpo-tapahtumakokonaisuus oli määrä järjestää 4.–6.3.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtumakokonaisuuden oli määrä kattaa neljä tapahtumaa: Fillari, Golf, Outdoor ja Kuva & Ääni. Pitkän pohdinnan jälkeen Messukeskus teki yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa päätöksen, että GoExpo-tapahtumakokonaisuutta ei vuonna 2022 järjestetä sen nykyisessä muodossa. 

”Messukeskus haluaa tarjota kävijöille ja yrityksille onnistuneita, tuloksellisia ja elämyksellisiä tapahtumia. Tapahtumia kehitetään jatkuvasti paitsi sisällön, myös esimerkiksi tapahtuman kattavuuden ja ajankohdan näkökulmasta. Vaikka olisimme mielellämme mahdollistaneet tulokselliset kohtaamiset GoExpossa tänä vuonna, tilanne antaa myös hyvän mahdollisuuden kehittää tapahtumia eteenpäin ja miettiä missä yhteydessä ne tavoittavat parhaiten niin nykyiset kuin uudetkin harrastajat”, sanoo GoExposta vastaava liiketoimintapäällikkö Tanja Pasila Messukeskuksesta. 

Golf järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti – vuonna 2023 se siirtyy Kevätmessujen yhteyteen 

GoExpo Golf on päätetty järjestää vuonna 2022 virtuaalisesti. Virtuaalitapahtuma toteutetaan 4.-6.3.2022. Tapahtuma järjestettiin virtuaalisesti myös vuonna 2021, jolloin toteutus onnistui kaupallisesti hyvin, minkä vuoksi tapahtuman järjestäminen tässä muodossa nähdään toimivana ratkaisuna tänäkin vuonna. 

Messukeskuksessa tapahtuma järjestetään seuraavan kerran vuonna 2023, jolloin se järjestetään 31.3.–2.4. Messukeskuksessa järjestetään samaan aikaan yhteensä viisi tapahtumaa kattavat Kevätmessut, jotka ovat avoinna 30.3.-2.4.2023. Kevätmessujen tapahtumat ovat Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu. Kaikkiin tapahtumiin pääsee samalla pääsylipulla. 

”Golfmessut järjestetään omana itsenäisenä tapahtumana samaan aikaan huhtikuussa 2023 järjestettävien Kevätmessujen kanssa. Kevätmessut keräävät valtavan joukon ulkoilmaharrastuksista kiinnostuneita kävijöitä, ja uskomme, että tästä joukosta löytyy myös golfin harrastamisesta kiinnostuneita ihmisiä aivan kauden kynnyksellä”, kertoo Tanja Pasila. 

Messukeskus teki päätökset yhdessä GoExpo Golfin yhteistyökumppaninsa GoGolfin kanssa. GoGolf vastaa myös virtuaalitapahtuman sisällöistä.

 

Kuva & Ääni järjestetään Habitaren yhteydessä syyskuussa 2022 

Valo- ja videokuvaamiseen sekä äänen tallentamiseen, muokkaamiseen ja jakamiseen keskittyvä Kuva & Ääni -tapahtuma järjestetään 9.–11.9.2022, samaan aikaan huonekalujen, sisustuksen ja suunnittelun huipputapahtuma Habitaren kanssa. Habitare, joka on avoinna 7.-11.9.2022, kerää yli 50 000 designista ja sisustuksesta kiinnostunutta kävijää, joiden joukossa on yleisöä ja ammattilaisia. Kuva & Ääni -tapahtuman sisältöä täydennetään kuvien, äänituotteiden ja erilaisten kuvatulosteiden käytössä sisustuksessa. Sekä Habitareen että Kuva & Ääni -tapahtumaan pääsee samalla sisäänpääsylipulla. 

 

Outdoorin ja Fillarin suunnitelmat työn alla 

Sekä Fillarin että Outdoorin omaavat tapahtumina oman fanikuntansa. Molempien tapahtumien jatkomahdollisuuksia mietitään parhaillaan. 

Jo hankitut GoExpo-pääsyliput voi vaihtaa Messukeskuksen lahjalippuun ottamalla yhteyttä Messukeskuksen asiakaspalveluun.