Tietoa meistä

Golf Plaisir perustettiin vuonna 1992. Olemme Pohjoismaiden suurin golfmatkoihin erikoistunut matkanjärjestäjä, joka toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Yrityksen tavoitteena on jatkuvasti etsiä uusia ja kiinnostavia golfkohteita. Golf Plaisirin peruskonsepti ei ole muuttunut perustamisestaan vuonna 1992. Golf Plaisirilla on useassa matkakohteessa golfisäntä, jonka tehtävänä on varmistaa, että voit nauttia huolettomasta golfmatkasta. Matkan hintaan kuuluu päivän greenfee-maksut ja parhaat lähtöajat. Monissa kohteissa voi varata myös opetusta golfpro-opettajalta Golf Academyn kautta. Valikoimassamme on valmiita viikon golfmatkoja sekä Long Stay -matkoja greenfee-maksuineen, lähtöaikoineen ja golfisäntineen, ja omatoimimatkoja Euroopan maihin, joihin saa räätälöityä haluamasi lennot, hotellin ja valmiit lähtöajat. Järjestämme myös ryhmämatkoja golfklubin porukalle heidän oman golfpron johdolla. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Pohjoismaiden suurin

Olemme järjestäneet golfmatkoja jo vuodesta 1992 lähtien, joten kokemusta löytyy. Aloitimme pienenä yrityksenä, mutta nyt olemme Pohjoismaiden suurin. Kun matkustat Golf Plaisirin kanssa, pidetään sinusta hyvää huolta. Jos olet matkustanut Golf Plaisirin kautta aiemmin tiedät, että henkilöstömme on jotain erityistä. Palvelu ja huomaavaisuus ovat avainsanoja, mutta tarjoamme myös sinulle elämyksen, sosiaalisen yhteisön, laadukkaan majoituksen, lyhyen etäisyyden golfkentälle ja tietysti paljon golfia!

Lämpimästi tervetuloa Golf Plaisirin matkaan!

Olemme valinneet golfmatkakohteemme huolella. Valikoimasta löytyy tällä hetkellä matkoja Espanjaan, Kanariansaarille, Portugaliin, Ranskaan ja Arabiemiraatteihin. Meillä on lähes 30 vuoden kokemus golfmatkojen järjestämisestä, vankka golftuntemus ja omistautuneet golfisännät paikan päällä kohteessa. Tarjoamme parasta mahdollista palvelua ja laadukkaita matkoja edulliseen hintaan.

Matkatyyppimme

Viikon golfmatkapaketit

Golf Plaisirin klassinen viikon pituinen golfmatka, jossa mukana on golfisäntä. Golfisäntämme muun muassa vastaanottaa vieraat lentokentällä sekä järjestää kohteessa kilpailuita ja retkiä. Kaikki on järjestetty niin, että voit vain keskittyä golfiin ja nauttia lomastasi.

Lue lisää: https://golfplaisir.fi/matkatyypit/viikon-matka/

 

Long Stay

Long Stay on yhä suositumpi matkustusmuoto. Jätä kylmyys ja pimeys kotimaahan, ja vietä kuukauden pituinen golfloma auringossa tutustuen kohteeseen ja maan kulttuuriin rauhassa. Tällä hetkellä Long Stay -matkat sijoittuvat Almerimariin ja El Rompidoon Espanjan etelärannikolle.

Lue lisää: https://golfplaisir.fi/matkatyypit/longstay/

Omatoimimatkat

Omatoimimatka on golflomapaketti Euroopan maihin, joihin saa räätälöityä itse haluamasi lennot, hotellin ja valmiit lähtöajat. Valitse tuhansista lennoista, hotelleista ja golfkentistä.

Lue lisää: https://golfplaisir.apollomatkat.fi/valmismatka/

Protours

Järjestämme myös ryhmämatkoja golfklubin porukalle heidän oman golfpron johdolla. Golf Plaisirilla on laaja yhteistyö yli 30 kohteen kanssa. Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.

Lue lisää: https://golfplaisir.fi/proresor-finland/

Yhteystiedot

Asiakaspalvelu: +358 9 6154 7406
Sähköposti: info@golfplaisir.fi