Golfmessut toteutetaan vuonna 2023 samaan aikaan Kevätmessujen kanssa. 

GOLFMESSUT 31.3. – 2.4.2023

AUKIOLOAJAT

Perjantai 31.3. klo 10–18

Lauantai 1.4. klo 10–18

Sunnuntai 2.4. klo 10–17

SAMALLA LIPULLA KEVÄTMESSUILLE

Messukeskuksessa järjestetään Golfmessujen kanssa samaan aikaan Kevätmessut, jotka alkavat jo torstaina 30.3. Kevätmessujen tapahtumat ovat Asu & Remontoi, Kevätpuutarha, OmaMökki, Sisusta, OutdoorExpo sekä Lähiruoka & Luomu. Yhdellä ja samalla pääsylipulla pääsee kaikkiin tapahtumiin.

LIPUT EDULLISESTI ENNAKKOON

Saat liput edullisimmin golfkauden avaustapahtumaan, kun ostat ne etukäteen verkosta. Alla listatut hinnat voimassa 14.3. asti. Katso viimeisimmät hinnat: shop.messukeskus.com

Aikuiset 17 € / hlö

Erikoislippu (Lapset 7–15 v, opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, kriisinhallintaveteraanit, varusmiehet ja siviilipalvelushenkilöt) 11 € / hlö

Ryhmälippu (väh. 10 hlöä) 11 € / hlö

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi. Alle 12-vuotiaat vain aikuisen seurassa.

Messukeskuksen lippukassalta tapahtuma-aikana ostettuihin lippuihin lisätään 2 €:n palvelumaksu/lippu.

Golfmessuilla maksutapana käyvät myös Edenredin (mobiilimaksu, Edenred-kortti ja setelit), Smartumin (mobiilimaksu ja setelit), Eazybreakin (mobiilimaksu) ja ePassin (mobiilimaksu) kulttuurietu tai yhdistetty liikunta- ja kulttuurietu. Edun saa Messukeskuksen sisäänkäyntien kassapisteiltä.

MESSUKESKUKSEEN ON HELPPO TULLA

Kaikki lähi- ja kaukojunat pysähtyvät Pasilan asemalla, josta on 300 metrin kävelymatka Messukeskukseen. Helsingin keskustasta Messukeskukseen pääsee myös raitiovaunuilla 7 ja 9.

PYSÄKÖINTI

Messuparkki sijaitsee Messukeskuksen pohjoisen sisäänkäynnin puolella. Auton navigaattoriin kannattaa syöttää osoite Ratapihantie 17, Helsinki. Messuparkissa on käytössä EuroParkin puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä.  Lisätietoa maksutavoista löydät Messukeskuksen sivuilta, www.messukeskus.com. Pysäköintimaksu 13 € oikeuttaa kertapysäköintiin yhden vuorokauden aikana.

JÄRJESTÄJÄT: Messukeskus ja GoGolf