La Finca Resort

Messutarjoukset

La Finca, Espanja

Viiden tähden helmi 

 

La Finca Golf Resort on moderni ja viihtyisä viiden tähden hotelli aurinkoisella Costa Blancalla, 40 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Hotellilta avautuvat maisemat sekä golfkierroksen jälkeiset hemmotteluhoidot, kuten aromaterapia tai Ayurveda-hoito, lumoavat golfmatkaajan sielun ja ruumiin. Vuoden ympäri avoinna olevan golfkentän lisäksi hotellin asukkaiden käytössä on kuntokeskus sekä padel- ja tenniskenttiä.

Golf Quara hallinnoi kolmea kaunista ja vaihtelevaa golfkenttää Costa Blancan eteläisellä alueella. Hotellin oma La Finca -kenttä on noussut yhdeksi Costa Blancan parhaista kentistä. Kentän korkeuserot ovat maltilliset ja maisemat vaihtelevat kahdessa eri laaksossa kulkevien väylien välillä. Kehuja keränneistä griineistään tunnetun Villamartin-kentälle ajomatka La Fincasta kestää 20 minuuttia. Toiselle, vaihtelevan ja kuvauksellisen maaston tarjoamalle Las Ramblas -kentälle matkaa kertyy viitisen minuuttia enemmän.  

Historiasta ja ostosmahdollisuuksista kiinnostuneiden kannattaa tehdä retki lähellä sijaitseviin Alicanten, Elchen ja Murcian kaupunkeihin. 

Messutarjoukset

Kampanjakoodi: GOEXPO21

Tarjoukset:

7 vrk + 5 green feetä: 794 € per henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa.

5 vrk + 3 green feetä: 531 € per henkilö jaetussa kahden hengen huoneessa.

Maksuton upgrade Club Room (Superior-huoneeseen) saatavuuden mukaan.

Maksuttomat rangepallot harjoittelualueella.

Varaukset tulee tehdä viimeistään 30.9.2021.

Matkustusaika 31.12.2021 asti.

Majoituksen hintaan sisältyy maittava buffeet aamiainen päivittäin, wifi, ulkouima-altaan käyttö (kesäkaudella).

Green feet voit valita vapaasti kolmelta kentältä; La Finca, Las Ramblas ja Villamartin. Kysy varauksen yhteydessä myös maksuttomia shuttlekuljetuksia Villamartinin ja Las Ramblasin kentille.

Lisämaksusta voit varata La Finca Resortin kautta myös lentokenttäkuljetukset.

Varaukset tulee tehdä sähköpostitse; reservas@lafincaresort.com

Kampanjakoodi tulee mainita varauksen yhteydessä.

Varaukset voidaan muuttaa tai peruuttaa kuluitta 24 tuntia ennen varauksen alkamispäivää asti.

Peruutuksista, jotka tehdään tuon ajankohdan jälkeen veloitamme 50%.

No show (peruuttamaton varaus, asiakas ei saavu) veloitus 100%.

Kolme laadukasta golfkenttää

La Finca Golf Resort on moderni ja viihtyisä viiden tähden hotelli aurinkoisella Costa Blancalla, 40 minuutin ajomatkan päässä Alicanten lentokentältä. Hotellin suurista lasi-ikkunoista avautuva maisema lumoaa golfmatkaajan ja kaunis ympäristö virittää rentoutuneeseen mielentilaan juuri sopivasti ennen golfkierrosta.

Alueella on kolme golfkenttää. La Finca -golfkenttä on avattu vuonna 2002, ja se on nopeassa ajassa noussut yhdeksi Costa Blancan parhaista kentistä. La Fincan kenttä sijaitsee hotellin yhteydessä. Suojaisalla kentällä on maltilliset korkeuserot ja kenttä sopii monen tasoiselle pelaajalle. Vesiesteet tulevat peliin usella väylällä. Maisemat ovat vaihtelevat sillä kenttä kulkee kahdessa eri laaksossa. Miellyttävä pelikokemus! Kenttä koostuu 19 väylästä (18 + 1).

Villamartin-kenttä sijaitsee 20 minuutin ajomatkan tai shuttlematkan pässä La Fincasta. Villamartinin greenit ovat saaneet valtavasti kehuja. Kentällä on muotoja tarjoten korkeimmilta väyliltä upeat merimaisemat takaysin asettuessa kauniiseen laaksoon. 

Las Ramblas on monen suomalaisen golfmatkaajan Costa Blancan kenttien TOP 3 -joukossa.  Las Ramblas -kenttä on 25 minuutin ajomatkan tai shuttlematkan pässä La Fincasta. Kuvauksellinen, mielenkiintoinen, haastava ja hyväkuntoinen kenttä jää mieleen ja tuottaa golfelämyksiä, joita matkoilta tietysti haetaan!

Seuraa mitä La Finca Resortissa tapahtuu

La Finca Golf Resort sosiaalisessa mediassa