Matrix Golfmatkat on kokenut golfmatkojen asiantuntija. Olemme jo yli kymmenen vuoden ajan toteuttaneet suomalaisten golfin harrastajien unelmia matkanjärjestäjänä.

Kansainväliseen tiimiimme kuuluu suomalaisia matkailualan ammattilaisia ja tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja luotettavia matkapalveluita mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan.

Tuntien golfasiakkaidemme toiveet olemme valmiina järjestämään ”Maailman Parasta Golfmatkaa” heti, kun matkustaminen taas tuntuu turvalliselta ja ajankohtaiselta.

Kulunut vuosi on ollut haasteellinen, mutta olemme pyrkineet kääntämään ikävyydet mahdollisuuksiksi. Uskomme vahvasti parempaan huomiseen ja sen myötä haluamme tarjota asiakkaillemme entistä enemmän joustavuutta matkan suunnitteluun. Varattuasi Matrix Golfmatkan voit muuttaa lähtöpäivää sekä sopia kaikista muista yksityiskohdista kanssamme, mikäli suunnitelmasi äkillisesti syystä tai toisesta muuttuvat. 

Lisätietoa joustavista varausehdoistamme löydät sivuiltamme

Meidän kanssamme asioit helposti suomen kielellä. Henkilökohtainen palvelu ja asiakastyytyväisyys on meille sydämen asia – sekä hyvinä että vaikeinakin aikoina. Teemme aina parhaamme tarjotaksemme edullisimmat hinnat toivomustesi mukaisiin matkapaketteihin sekä hoidamme kaikki matkajärjestelysi vastuullisesti tutulla Matrix- tyylillä alusta loppuun. 

Odotamme yhteydenottoasi ja toivomme näkevämme sinut pian vieraanamme Matrix Golfmatkoilla.