Pingin uutuuksia 2022

Hyvän pelaajan distance-raudat

Pingin i525-uutuusraudoilla pallo lentää korkeassa kaaressa pitkälle. 

PING i525 on hyvän pelaajan distance-rauta, jonka pituusominaisuuksia parantavat ballistinen, puumailatyylinen muotoilu ja joustava osumapinta. Ne tuottavat korkean kaaren ja pallo lentää pitkälle – kuitenkin edeltäjäänsä paremmalla kontrollilla ja johdonmukaisemmin.

Lavan runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja joustava lyöntipinta lujasta maraging-teräksestä. Päällä on vettä hylkivä pinnoite, mikä auttaa saavuttamaan tasaiset tulokset eri sääolosuhteissa.

Urien välit ovat tavallista kapeammat, kiitos tarkkuusjyrsinnän. Mailoissa on keskimäärin neljä ylimääräistä uraa, mikä lyhyillä raudoilla auttaa vähentämään flyereita ja pitkillä raudoilla säilyttämään kierrettä.

Ping i525 -raudat ovh. 219 € / kpl (teräs) ja 231 € / kpl (grafiitti)

Maksimaalinen MOI

Ping julkaisi tammikuussa G425-tuoteperheen, joka on suunniteltu kaiken tasoisille golfareille. Mallisto pitää sisällään kaikki mailat draivereista rautoihin.

Pingin G425-draiverimallistosta löytyy vaihtoehto sekä tour- että klubipelaajille. Esimerkiksi Ping 425 Maxin anteeksiantavuudesta kertova MOI-arvo on yhdysvaltalaisen välinemerkin kaikkien aikojen suurin.

Draivereista ja väyläpuista löytyvät Maxin lisäksi G425 LST- ja SFT-mallit.

LST on lyhenne sanoista Low Spin Technology. Mallissa on hieman Max-mallia pienempi päärynänmuotoinen nuppi.

LST-malli sopii erityisesti lujaa svingaaville. Takaosan liikuteltava paino painaa 17 grammaa.

SFT tulee sanoista Straight Flight Technology. Maila sopii slaissaajille, sillä lavan draw-asetusten luvataan korjaavan lyöntiä yli 20 metriä oikealta vasemmalle.

Mailassa on kiinteä 23 gramman volframipaino, joka on sijoitettu lähelle mailan kantaa.

Ping G425 -draiverit 525 €

Pitkälle myös lavan alareunasta

G425-väyläpuiden ja -hybridien Facewrap-muotoilun ansiosta ohut ja luja maraging-teräksinen lyöntipinta ulottuu sekä lavan yläosaan että pohjaan. Muotoilun tarkoituksena on tuottaa pitkiä lyöntejä ja korkeita lentokaaria.

Toinen uusi teknologia on Spinsistency, jossa yhdenmukaisten kierreominaisuuksien saavuttamiseksi väyläpuiden ja hybridien lyöntipinnan alaosassa nostokulma pienenee parilla asteella. Testien perusteella pallo lentää entistä pidemmälle erityisesti silloin, kun epäonnistunut lyönti osuu lyöntipinnan alaosaan.

Ping G425 -väyläpuut 369 €

Vai sittenkin Crossover?

Pingin G425 Crossover on vaihtoehto rautojen ja väyläpuiden väliin. Se on hieman helpompi ja anteeksiantavampi kuin pitkä rauta, mutta toisaalta tarkempi sivusuunnassa kuin hybridi.

Crossoverissa on rautamailaa ohuempi lyöntipinta, mikä parantaa pallon lähtönopeutta ja auttaa saamaan pallon korkealle kaarelle. 

 

 

Ping G425 Crossover 275 €

 

Myös raudoissa on hyödynnetty vaihtelevaa lyöntipinnan paksuutta, mikä lisää sen taipumista osumassa. Korkealle ja pitkälle lentävään palloon saadaan siten alakierrettä, joka auttaa pysäyttämään pallon viheriölle.

Elementtianalyysiä hyväksikäyttäen kehitetty monimateriaalinen taustalevy vaimentaa ei-toivottuja taajuuksia ja varmistaa erinomaisen tuntuman ja miellyttävän äänen. 

 

Ping G425 -raudat 164 € / kpl (teräs) ja 176 € / kpl (grafiitti)