Golf in Russia

Messutarjoukset

Golf in Russia

Kun valitset uuden matkakohteen, Venäjä ei todennäköisesti ole luettelon kärjessä, vaikka se on täysin sen arvoista. Neuvostoliiton aikana esiintyneet stereotypiat johtavat edelleen harhaan monia matkustajia, ja he näkevät maan saavuttamattomana, ankarana ja vaikeana matkustaa. Olemme täysin eri mieltä ja yritämme tuoda sinut puolellemme nostamalla verhoa Venäjän rikkaasta, edullisesta ja miellyttävästä matkailupotentiaalista.

Koska Venäjä on maailman suurin maa, joka ulottuu kahdelle mantereelle, 11 aikavyöhykkeelle ja kahdeksalle ilmastovyöhykkeelle, Venäjä ylpeilee paitsi koostaan, myös luonnon, kulttuurin ja historian monimuotoisuudesta ja erikoisuudesta. Maisemat ja murteet, gastronomian perinteet ja kansantaide eroavat alueittain, mutta niiden monimutkainen sekoitus paljastaa maan jäljittelemättömän identiteetin.

Tarjolla on laaja valikoima kiehtovia reittejä mieltymystesi, budjetin ja oleskelun pituuden mukaan; kukin niistä voidaan helposti mukauttaa golfin ystäville, koska maassa on useita 18- ja 9-reikäisiä golfkenttiä (vastaavasti 17 ja 7 reikää). Suurin osa niistä sijaitsee lähellä kahta pääkaupunkia, mikä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet niille, jotka etsivät paitsi hyvää peliä myös kulttuurisesti rikastavaa matkakokemusta.

Vilkkaalla Moskovan kaupungissa on jotain tarjottavaa kaikille: upea Bolshoi-teatteri ja Tretyakov-galleria hienon taiteen tuntijoille, Punainen tori ja Kreml historian ystäville; keskiaikaiset luostarit ja modernit yrityskeskukset, lukuisat puistot ja trendikkäät ostoskeskukset, paljon ravintoloita ja kahviloita, joissa tarjoillaan perinteistä venäläistä ruokaa. Moskovan lähellä on 9 golfkenttää, joilla jokaisella on oma luonteensa ja tyylinsä.

Messutarjoukset

Forest Hills

Forest Hillsin golfkerho on yksi maan suurimmista. Kiehtovaan maisemaan sijoittuvalla kentällä on Euroopan suurin viheralue, jonka koko on 2 400 neliömetriä. Sen vieraat voivat yöpyä viihtyisässä chalet-tyylisessä hotellissa tunteakseen sen todellisena.

Pestovo Golf & Yacht Club

Ylellisen golfkokemuksen hakijoiden tulee ehdottomasti käydä Pestovo Golf & Yacht Clubilla. Hoidettu golfkenttä, tyylikäs klubitalo ja erinomainen palvelu – jopa kaikkein vaativimmat golfarit ovat täysin tyytyväisiä. Se on ensimmäinen maailmanluokan yksityinen golfkerho, joka rakennettiin Venäjälle vuonna 2006.

Moscow Country Club

Venäjän ensimmäisen mestaruuden 18-reikäinen golfkenttä Moskovan alueen luoteisosassa on yksi suosituimmista. Tämä klubi avattiin vuonna 1994, ja se on täydellinen paikka paitsi edistyneille pelaajille myös aloittelijoille perinteisen konseptin ansiosta. Kurssin läpi kulkeva pieni joki täydentää sen upeaa metsämaisemaa. Moskova on myös ylpeä saadessaan 2 golfkenttää, jotka on suunnitellut maailmankuulu arkkitehti ja entinen golfinpelaaja Jack Nicklaus. Skolkovon ja Tseleevon golfmailat ovat täydellisiä esimerkkejä hänen nerostaan.

Pietarissa on 4 golfkenttää

Tarjoamme eksklusiivisia retkiä Moskovassa, joissa yhdistyvät kulttuuriperinnön helmet, kiehtovat kaupungin nähtävyydet, mielenkiintoisimmat golfkentät ja räätälöity palvelu. Niille, jotka haluavat kaiken kerralla, on hieno vaihtoehto – kahden pääkaupungin ohjelma. Vain 1,5 tunnin lento tai 4 tunnin mukava Sapsan-junamatka – ja huomaat Pietarin, Venäjän toiseksi suurimman kaupungin ja yhden kauneimmista kaupungeista, monimutkaisen eleganssin ympäröimän. Se on ylpeä yli 200 museosta, sadasta teatterista, sadoista yksityisistä taidegallerioista – siksi kaupunkia kutsutaan oikeutetusti Venäjän kulttuuripääkaupungiksi, kunnioittaen Venäjän historian Belle Epoquea. Yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä on ns. Valkoiset yöt: kesän alussa loputon hämärä kestää aamuun asti, kaupunki tekee kaikkea muuta kuin nukkua.

Moskova ja Pietari ovat täydelliset lähtökohdat maan tutkimiseen. Säännölliset lennot yhdistävät kaupungit muihin alueisiin nähdäksesi Venäjän monimuotoisuuden omin silmin. Kestää noin 2 tuntia päästäksesi hämmästyttävään Kazanin kaupunkiin. Tämä kaupunki on yksi maan johtajista lukuisissa ravintoloissa, kulttuurikohteissa, luostareissa ja urheilumahdollisuuksissa. Kazan on ainutlaatuinen Venäjän alue, jossa on kolme turistikohetta, jotka sisältyvät Unescon kulttuuriperintöluetteloon: Kazanin Kreml, Suuri Bolgar, Sviyazhskin saarikaupunki.

Sviyaga Hills Golf Club on ensimmäinen vuonna 2004 avattu Tatarstanin golfklubi, joka on koko Volgan alueen suurin golfkerho. Sveitsiläinen golfsuunnitteluyritys «Harradine Golf AG», joka luo maailman parhaita golfkenttiä, suunnitteli mestaruuskentänsä. Pelaajat voivat nauttia upeista näkymistä Volga-joelle ja upeaan saarikaupunkiin Sviyazhskiin. 

Sama kaksi tuntia, mutta eri suuntaan – ja olet Venäjän viininvalmistusalueen sydämessä Mustanmeren rannikolla. Viehättävä luonto, lämmin meri, majesteettiset vuoret – täysin erilainen, mutta ei yhtä jännittävä kokemus! Alueen gastronomiset mahdollisuudet yllättävät sinut tuoreilla ostereilla, kotilo kuorella ja upealla viinivalikoimalla. Vuonna 2019 siellä avattiin Venäjän ensimmäinen golfklubi, joka toimii 365 päivää vuodessa. Hämmästyttävin osa tästä golflomakeskuksesta on, että paikasta riippumatta on aina upeat näkymät lahdelle. Toinen luonnonkaunis näkymä toisaalta on Kaukasuksen päävuori, joka tunnetaan hämmästyttävästä mahtavasta. Lomakeskukseen kuuluu upea 18-reikäinen golfkenttä ja Golf Academy, hieno klubitalo ja kestävä klubikylä, jonka rannalla on vain korttelin tuntumassa ja paikallinen lentokenttä vain 10 minuutin ajomatkan päässä. Johtavat kansainväliset golfjulkaisut ovat jo tunnustaneet Gelendzhik Golf Resortin yhdeksi parhaimmista uusista golfmahdollisuuksista maailmassa.

Toinen erinomainen kurssi sijaitsee Jekaterinburgissa, Venäjän suurkaupungissa, joka sijaitsee Uralin vuorten rinteellä lähellä Euroopan ja Aasian rajaa. Kaupunki on erittäin kaunis ja moderni, yksi maan nopeimmin kasvavista, 3 tunnin lento Moskovasta. Voit tehdä pysähdyksen siellä, jos aiot matkustaa maan itäosaan: Siperia sen voittamattomalla ylevällä kauneudella, kammatkan tulivuorenmaisemat, syvänmeren Baikal, joka isännöi vuosittain talvigolf-turnausta. 

Venäjä on avoin ja vieraanvarainen, ja se toivottaa vieraat tervetulleiksi ympäri vuoden. Kesäkuukausia pidetään sääolosuhteista mukavimpana, kesäkuu on erityisen houkutteleva Pietarin kuuluisien Valkoisten yön aikojen vuoksi. Lisäksi monet suuret tapahtumat, kuten yritysfoorumit ja urheilukilpailut, on suunniteltu myös kesäksi, joten yksi oli parempi varata hyvissä ajoin. 

Nykyään Venäjä tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia matkailijoille ja urheilijoille ihmisille, jotka haluavat kokeilla jotain uutta. Sen arvostettu vieraanvaraisuus, sen viehätys ja kauneus houkuttelevat yhä useampia ihmisiä tulemaan katsomaan tätä omin silmin. Laajenna siis näköalasi, löydä Venäjä!

Pietarissa on 4 golfkenttää, joista yksi, Peterhofin golfklubi, sijaitsee kaupungin rajojen sisällä, vain 10 minuutin päässä Petrodvoretsista – “Venäjän Versailles”, joka on kuuluisa vaikuttavasta suihkulähdekompleksistaan. Tämä klassisen puistoalueen golfkenttä isännöi vuosittaista golfturnausta Kansainvälisen talousfoorumin virallisen ohjelman puitteissa. Sen erittäin kätevä sijainti ja kentän kauneus houkuttelevat satoja golfaajia.

Strawberry Fields Golf Club on aurinkoisin paikka Pietarissa. Monien vuosien ajan se on tunnettu runsaasta mansikoista. Siro venäläinen koivu on levinnyt ympäri golfkenttää ja luo aivan erityisen ilmapiirin. Strawberry Fields Golf Club on aina iloinen voidessaan tavata vieraat Luoteis-alueen suurimmalla klubitalolla, jossa kävijät voivat nauttia upeista näkymistä ja hemmotella itseään paikallisten erikoisuuksien kanssa. Helposti saavutettavissa Pohjois-Euroopan matkailijoille Pietari on hyvä vaihtoehto lyhytaikaisille golfmatkoille: loimme erityisohjelmia, jotka uppoutuvat kaupungin vertaansa vailla olevaan ilmapiiriin nauttien suosikkipelistäsi.

Yhteystiedot

travel@golfestate.ru