Suomi Golf by Golfliitto

Koko Suomi golfaa -teema juhlistaa golfvuotta 2020, joka on täynnä tapahtumia, kruununa Tokion olympialaiset.  Nyt jos koskaan on loistava aika aloittaa tai tuoda myös ystävä mukaan lajin pariin. Mukanauusien pelaajien matkassa ovat Suomen valovoimaisimmat golflähettiläät Mikko Ilonen ja Minea Blomqvist-Kakko

Golf on haasteita, hauskuutta, sosiaalisuutta ja ulkoilua yhdessä paketissa. Mikä on sun #muntapapelata?Ensimmäistä kertaa messuilla on ikioma Aloita golf -osasto (7m140), jolla ammattilaisten vetämät ilmaiset pikakurssit johdattavat lajin saloihin. Pääset heti pelaamaan, puttaamaan, chippaamaan ja heilauttamaankoko svingin. Rohkeille kokeilijoille on luvassa palkintoja ja etuja. 

Tasoitus kiinnostaa aina, ja Suomi Golf -osastolla (6n90) ykkösaiheena onkin jokaista golfaria koskettava maailmanlaajuinen WHS-tasoitusjärjestelmä. Tule kuuntelemaan päivittäisiä WHS-tietoiskuja ja esitä kiperiä kysymyksiä asiantuntijoillemme. 
Messuilla julkaistaan myös eBirdie-sovelluksen uudet tasoitusominaisuudet, jotka täydentävät sen joka golfarin tietopankiksi ja tasoituksen uudeksi kodiksi. Vinkkejä ja tukea antamassa Golf GameBookinasiakaspalvelu. 

Suomi Golfin päälava on täynnä mielenkiintoisia vieraita #muntapapelata-teemalla. Juontaja Iiro Harjulankanssa lauteille nousevat esimerkiksi Minea Blomqvist-Kakko ja muita golfvaikuttajia olympialaisia unohtamatta.  

Välillä voit hengähtää ja testata tarkkuutesi hauskoissa Darts-tarratauluissa. Osallistumalla voit voittaa upean BMW 530e xDrive Plug-in hybridin käyttöösi viikon ajaksi! 

Nähdään messuilla! 


Skills

Posted on

29.1.2019