Srixon & Cleveland

Draiverit pelurille ja klubipelaajalle

Srixonin draivereissa, ZX5 ja ZX7, on uusi Rebound Frame -rakenne, joka on aiempaa jäykempi ja joka ohjaa energiaa suurelle osuma-alueelle – tuloksena kosolti lisää vauhtia palloon.

Hiilikuidusta valmistettu kansi on edellistä Z-mallia hieman suurempi, mutta kevyempi, mikä helpottaa pallon saamista ilmaan, kun painopiste on alempana. 

Klubipelaajalle suunnitellun ZX5:n lapa on matalampi ja sen ympärys isompi. Lavan painotusta voi muuttaa vaihdettavalla painolaatalla. Pelureille tarkoitetun ZX7:n muotoilu on pyöreämpi ja korkeampi, mikä vähentää spinniä. Pohjassa on kaksi painoa, joiden paikkaa vaihtamalla voi muuttaa lavan painotusta.

Tinkimättömät raudat

ZX5 on klubipelaajan kehäpainotteinen distance-kategorian rauta, kun taas ZX7 on suunnattu tavoitteellisille pelaajille.

Upeaa ulkonäköä ratkaisevampaa on kuitenkin hyvä suorituskyky. Tekoälyn tuloksena on syntynyt MainFrame-rakenne, joka siirtää voimaa tehokkaasti osumaan. 

Lyhyissä raudoissa (8–PW) on tiiviit ja terävät urat, joiden tavoitteena on tuottaa mahdollisimman paljon kierrettä. Pidemmissä raudoissa urat ovat harvemmassa, mikä tuottaa pitkiä lyöntejä ja tasalaatuisia lentokaaria.

V-mallinen pohja edesauttaa vahvaa osumaa ja lavan kulkua läpi nurmen.

men.

Srixon ZX5  -draiveri 499 € 
Srixon ZX7 -draiveri 529 €
Srixon ZX5- ja  ZX7 -raudat alk. 166,50 € / kpl

Kolme erilaista wedgeä

Clevelandin mallistosta löytyy kolme erilaista wedgeä.

RTX Zip Core on tour-tason wedge, josta löytyy 16 eri nostokulmaa ja kolme erilaista pohjan muotoilua. Uudenlaiset urat tuottavat paljon spinniä ja tasaisia lentokaaria.

Kehäpainotteisessa CBX 2 -wedgessä on itseluottamusta herättävän suuri lapa ja leveä v-mallinen pohja, joka auttaa välttämään duffeja. 

Smart Sole 4 -malli on äärimmäistä anteeksiantavuutta etsivän pelaajan lähipelimaila. Mailoissa on erittäin leveä pohja, mikä helpottaa pallon saamista pois bunkkerista.

Cleveland RTX Zip Core -wedge 169 € 
Cleveland CBX 2, 159 €
Clevelandin Smart Sole 4, 149 €

Cleveland Frontline -putterit

Frontline on Clevelandin uusi putterimallisto, josta löytyy peräti seitsemän eri mallia. Yhtä lukuun ottamatta kaikki ovat mallet-mallisia. Frontline-puttereita on saatavilla kolmella eri kiinnityksellä.

Puttereissa on uusi lyöntipinta, jonka ansiosta pallo lähtee pyörimään optimaalisesti, mikä auttaa hallitsemaan pituuskontrollia.

Clevenland Frontline -putterit 179–209 €

Srixon ja Cleveland väline-esittelyvideot

Srixon ZX5 ja ZX7 -raudat