TaylorMade

TaylorMadelta kolme uutta draiveria

TaylorMaden vuosi sitten julkaistu SIM-sarja on saanut uuden päivityksen: SIM2-sarjaan kuuluvat kaikki mailat puumailoista rautoihin.

 

Uuden SIM2-draiverin rakenteessa on käytetty enemmän hiilikuitua, sillä lavan yläosan lisäksi myös pohja on valmistettu hiilikuidusta. Tämän ansiosta painoa on voitu sijoittaa lavassa paikkoihin, jotka mahdollistavat optimaalisen lentokaaren ja kierteen.

Painotukset vaihtelevat SIM2-sarjan eri draiverimallien välillä, minkä ansiosta eritasoisten pelaajien tarpeet on voitu ottaa huomioon.

SIM2 on neutraalisti painotettu draiveri, jossa painopiste on keskellä. Tämä tuottaa purevan lentoradan ja vähän spinniä.

SIM2 MAXin rakenteessa ja painotuksissa on kiinnitetty enemmän huomiota anteeksiantavuuteen ja siihen, että pallo lähtee korkealle kaarelle, joten painopiste on taaempana ja lähempänä kantaa.

SIM2 MAX D on vahvasti kantapainotteinen, mikä auttaa slaissin eliminoimisessa, kun lapa pääsee kääntymään helpommin osuma-alueella. 

SIM2-draivereissa ei ole ole siirrettävää painoa, mutta lavan asentoa ja nostokulmaa on mahdollista säätää Loft Sleeve -holkin avulla.

Draiverin lisäksi SIM2-tuoteperhe sisältää väyläpuut, hybridit ja raudat.

TaylorMade SIM2 -draiverit: 529 €

P7MC- ja P770 -raudat

TaylorMaden uudet P770-raudat sopivat pelaajille, jotka arvostavat siroa lapaa yhdistettynä lievään offsetiin. Vaikka maila muistuttaa ulkoisesti perinteistä blade-lapaa, mallista löytyy paljon tuntumaa ja anteeksiantavuutta parantavaa teknologiaa, kuten lyöntipinnan takana oleva Speed Foam -täyte ja 46 gramman volframipaino.

Monen tour-pelaajan bägistä löytyvät, lievästi kehäpainotteiset P7MC-raudat sopivat myös aktiivisille pelaajille. Pehmeästä hiiliteräksestä taotussa lavassa on tarkkuusjyrsityt urat, jotka tuottavat optimaalisen kierteen ja lentokaaren.

TaylorMade P770 -raudat: 1 399 € (7 rautaa)
TaylorMade P7MC -raudat: 1 399 € (7 rautaa)

Uudet TP5- ja TP5X-pallot

TaylorMaden viisikerroksisten TP5- ja TP5X-pallojen eri kerroksilla haetaan pituutta avauslyönteihin sekä tarkkuutta ja tuntumaa lähestymisiin ja lähipeliin. 

TP5-malli on pehmeämpi ja tuottaa enemmän spinniä wedgeillä kuin TP5X. Toki myös TP5X on pehmeä tour-pallo, eikä lähipelissä joudu tekemään suurta kompromissiä TP5:een verrattuna.

Maailmanlistan ykkönen Dustin Johnson pelaa uudella TP5X-mallilla, kuten myös tour-pelaajat Rory McIlroy, Rickie Fowler, Tommy Fleetwood ja Collin Morikawa.

TP5- ja TP5X-pallot: 57 € / tusina