TaylorMaden uutuusdraiverit on valmistettu pitkälti hiilikuidusta – punaista lyöntipintaa myöten.

Titaani on ollut metallipuumailojen päämateriaali viimeiset 20 vuotta, mutta jo tuon aikakauden alussa TaylorMaden insinöörit tiesivät, että jokaisella materiaalilla on aikansa. Niinpä TaylorMaden tuotekehitysosasto alkoi kehittää draiveria, jossa hiilikuiduilla olisi entistä merkittävämpi rooli.
Tämä toteutuu nyt uusissa Stealth-draivereissa, joissa lavan pohjassa ja päälliosassa on hiilikuitua. Lisäksi myös lyöntipinta (60x Carbon Twist Face) on valmistettu 60 kerroksesta hiilikuitua. Kerrokset on ladottu tiettyyn järjestykseen, jotta liike-energia siirtyisi mailasta palloon optimaalisesti.

Miksi hiilikuitua?

Hiilikuidun käyttö lisää pallon lähtönopeutta. Lyöntipinta on selvästi kevyempi kuin vastaava titaanista valmistettu lyöntipinta olisi. Tämän ansiosta lyöntipinnan kokoa on myös voitu kasvattaa. Lyöntipinnassa säästettyä painoa on voitu lisätä lavan takaosaan ja sivuille, mikä parantaa mailan ominaisuuksia osumassa.
Lyöntipinnan päällä on punainen, polyuretaanista valmistettu nanotekstuuripinnoite. Se luo vahvan ja joustavan lyöntipinnan, joka optimoi pallon lähtönopeuden ja kierteen erilaisissa olosuhteissa.
Vallankumouksellisen kehitystyön avulla saatiin aikaan myös pintakuvio, joka tuottaa osumaan ihanteellisen määrän kitkaa, mikä vähentää spinniä kuivissa olosuhteissa. Sateella lähtönopeutta ja spinniä parantavat koko lyöntipinnan uritus.

Vaikka lyöntipinta on aiempaa suurempi, draiverin aerodynaamisia ominaisuuksia (epäsymmetrinen Inertia Generator) on parannettu siten, ettei mailanpään nopeus putoa downsvingissä ennen osumaa verrattuna aiempaan TaylorMaden malliin SIM 2:een. Hiilikuidusta valmistettu osumapinta ei vaikuta testien perusteella osumaääneen ja -tuntumaan, vaan Stealth on saanut niissäkin ylistäviä arvioita.
Stealth-tuoteperheeseen kuuluu kolme erilaista draiveria: Stealth, Stealth HD ja Stealth Plus.

TaylorMade Stealth -draiverit ovh. 629 € (Stealth ja Stealth HD) / 649 (Stealth Plus)

Stealth-raudat

Kehäpainoisten TaylorMade Stealth -rautojen erinomaisen suorituskyvyn takana ovat Cap Back Design- ja Toe Wrap -teknologiat.

Tyylikkäässä lavassa on hyödynnetty useita eri materiaaleja. Lavan takaosa on valmistettu teräksen sijaan kestävästä polymeerimateriaalista, joka kattaa koko lavan ja lisää jäykkyyttä lyöntipinnan yläosaan. Vallankumouksellinen, ontto rakenne parantaa lyöntipinnan kykyä joustaa tuottaen lisää pallon lähtönopeutta.

Nämä yhdessä joustavan Thru-Slot Speed ​​Pocket -teknologian kanssa saavat aikaan suuren ja anteeksiantavan hyvän osuman alueen. Erityisesti huomioita on kiinnitetty siihen, että maila tuottaisi mahdollisimman hyvän lähtönopeuden ja lentokaaren lavan alaosaan kohdistuvissa osumissa.

TaylorMade Stealh -raudat  ovh. 162 € (teräs) / 183 € (grafiitti) per maila