Titleist & FootJoy

Titleist on uusinut Pro V1- ja Pro V1x -pallonsa viimeistä piirua myöten.

Tuttua laatua ja lisää suorituskykyä, sitä tarjoaa Titleistin kolmiosainen ProV1- ja neliosainen ProV1x. Ammattilaiskiertueiden suosituimmat pallot ovat merkin tärkein tuote myös kuluttajamarkkinoilla.

Kehityksen alla ovat olleet ProV1:n ydin ja välikerros sekä ProV1x:n osalta kaksoisydin ja välikerros.

Suurin muutos on tehty Cast-uretaanista valmistettuun kuoreen. Uloin kerros on molemmissa palloissa aiempaa pehmeämpi, mikä parantaa spinniominaisuuksia ja tuntumaa lähipelissä.

Myös dimple-kuviointi on uudistunut:  ProV1:ssä on 388 ja Pro V1x:ssä 348 dimpleä eli pientä koloa pinnassa.

ProV1 soveltuu suurimmalle osalle pelaajista. Se tuottaa hieman matalamman ja purevamman lentokaaren. ProV1x tarjoaa hieman korkeamman lähtönopeuden, lentokaaren ja enemmän spinniä. 

Molempia malleja saa myös keltaisena.

Titleist ProV1 ja ProV1x 64 € / tusina

Dravereissa uusi titaaniseos

Titleist julkisti syksyllä kaksi uutta TSi-draiverimallia:

TSi2 ja TSi3.

TS-lyhenne tulee sanoista Titleist Speed.  Uuden mallin i-kirjaimella on monta merkitystä, mutta impact on näistä tärkein.

Uutta ja edistyksellistä mallissa on lavan muotoilu. Lavan aerodynamiikka on parantunut, mikä lisää mailanpään nopeutta. Toinen merkittävä innovaatio on osumapinnassa käytetty ATI 425 -titaaniseos. Titleist on ainoa valmistaja, joka käyttää kyseistä Nasankin käyttämää suorituskykyä parantavaa materiaalia golfmailoissa. 

Seos on erittäin kestävää ja joustavaa. Titaaniseoksen avulla uusien lapojen paksuus on optimoitu mahdollisimman ohueksi koko lavan alueella, mikä parantaa niiden suorituskykyä myös hieman epätarkoissa osumissa.

Titleist TSi2 ja TSi3 -draiverit 599 €

Footjoy Premiere – moderni klassikko

Footjoy eli FJ on ikoninen golfkenkämerkki, joka on nyt esitellyt uuden klassisen malliston, Footjoy Premierin.

Mallistoon kuuluu kolme kenkämallia, joissa VersaTrax+-pohja tarjoaa vakautta ja loistavan pidon erilaisissa peliolosuhteissa.

Malleista klassisimman näköinen on Tarlow, jossa on tyylikkäitä käärmeennahkakuvioituja yksityiskohtia muun muassa kärjessä ja kannassa. Sporttisin malleista on Flint, ja Packard-malli asettuu ulkonäöllisesti näiden kahden mallin välimaastoon.

Footjoy Premier -kengät
219 € (Flint)
225 € (Packard) 
239 € (Tarlow)