Yhdeksännen sukupolven Vokey Wedge

Titleistin Vokey wedge on jo käsite, eikä ihme, sillä wedge-velho Bob Vokeyn mukaan nimetyistä tarkkuustyökaluista on nyt tuotu kauppojen hyllyille jo yhdeksännen sukupolven versio. Vaikka itse legendalla on ikää jo yli 80 vuotta, hän edelleen jatkaa töitä parhaiden mahdollisten wedgejen kehittämiseksi.

Uuden Vokey wedgen mallinimike on SM9. Tarkkuustyökaluja myydään 46–62-asteisina ja saatavilla on laaja kirjo eri bounce-vaihtoehtoja. Kun erilaisia pohjan muotoiluja (grind) on yhteensä kuusi, löytyy valikoimasta varmasti jokaiselle golfarille juuri omaan peliin sopiva malli.

Mailat tarjoavat pelaajille mahdollisuuden käyttää luovuutta viheriön ympärillä. Ulkoisesti mailat eivät ole muuttuneet juurikaan edellisen sukupolven mallista. Sen sijaan huomiota on kiinnitetty mailan painotuksiin, jotta pallon lentokaari miellyttäisi entistä enemmän huippupelaajia, jotka ovat olleet mukana kehitystyössä. SM8:aan verrattuna uutuuden painopistettä on muutettu edemmäksi ja ylemmäksi lapaa, mikä tarkoittaa paremmin pelaajan hallittavissa olevia lentokaaria.

Myös uria on viety eteenpäin. SM9-mallissa ne ovat aiempaa terävämmät. Lämpökäsittelyn ansiosta ne myös kestävät kulutusta entistä paremmin, joten mailojen kierreominaisuudet ja kestävyys varmasti miellyttävät paitsi huippupelaajia myös aktiiviharrastajia.

Titleist Vokey Wedge ovh. 199 €
Titleist AVX -pallotusina ovh.  64 €

Titleist AVX -pallot

Viime vuonna Titleist esitteli tunnetuimman tuotteensa; Pro V1 -pallon uusimman version. Täksi kaudeksi uusittiin lippulaivapallon sisarmalli Titleist AVX.

Vihreässä paketissa myytävä premium-pallo tarjoaa matalan lentokaaren ja vähän spinniä puumailoilla ja pitkillä raudoilla, mikä tarkoittaa pidempiä lyöntejä.

Kiitos pehmeän uretaanikuoren, tarkkuus ja tuntuma eivät kärsi. Rakenteeltaan pallo on kolmiosainen, ja sen dimplejen, eli pallon kuoressa olevien painaumien aerodynaamisuutta on parannettu.

Uudet  FootJoy Fuel -kengät

Titleistin kanssa samaan Acushnet-konserniin kuuluva FootJoy on maailman johtava golfkenkien valmistaja. Uusilla Fuel-malliston kengillään se sytyttää pelaajan kuin pelaajan ikään ja sukupolveen katsomatta. Kengästä tehdään omat versiot miehille, naisille ja junioreille.

Raikkaan näköistä ja urheilullista golfkenkämallia valmistetaan miehille ja naisille useita eri värivaihtoja. Kenkä on saatavana myös Boa-kiinnityksellä.

Ominaisuuksiltaan Fuel-kenkä täyttää niin tour-pelaajan kuin harrastajankin vaatimustason. Kengän synteettinen päälliosa on vedenpitävä, ja helppo pitää puhtaana.

Erittäin pitävät nappulapohjaiset kengät voi pukea jalkaan jo kotona ennen kierrosta. Oikeista kohdista jämäkkä pohjarakenne tukee sopivasti golfsvingiä ja epätasaisilla alustoilla astelua.

FootJoy Fuel -golfkengät ovh. 99–199 €