Messutarjoukset

Pärnu Bay Golf Links

Pärnunlahden kullankeltainen heinikko reunustaa taidokkaasti sheipattuja väyliä, jotka kumpuilevat kuin olisivat olleet aina osa Viron kaunista lounaisrannikkoa. World Golf Awards valitsi modernin links-kentän vuonna 2016 Viron parhaaksi ja asetti sen ehdolle maailman parhaaksi uudeksi kentäksi. Hulppean moderni design-klubitalo on näkemisen arvoinen.

Pohjois-Euroopan uusimman kentän on suunnitellut Lassi Pekka Tilander. Pärnu Bay Golf Links on rakennettu osittain mäntykankaalle ja osittain meren rantaan. Kentälle on haettu tietoisesti links-kentän ominaisuuksia. Tuntu tulee ennen kaikkea meren läheisyyden aiheuttamasta usein voimakkaasta tuulesta. Mäntyjen välissä kulkeville väylille on kasattu myös maakasoja ikään kuin dyyneiksi. Ne edesauttavat links-kentän ominaisuuksia tavoittamista. Heinittyessään aikaa myöten ne hoitamattomina tulevat vaikeuttamaan peliä.

Kenelle sopii?

Pärnuun kannattaa matkata jokaisen upeita links-väyliä ja maailmanluokan puitteita arvostavan.

Missä sijaitsee?

Pärnu Bay sijaitsee Pärnunlahden rannalla Tahkurannassa, vain vartin matkan päässä Pärnun keskustasta. Tallinnasta ajomatkaa kertyy pari tuntia.

Saare Golf

Kylpyläkaupungin ylpeydenaihe

SAARE GOLF TARJOAA ERINOMAISEN SYYN MATKUSTAA SAARENMAALLE.

 Upea rakennettiin aikoinaan lähes tyhjästä, sillä kentän alueella maata korotettiin kaikkialla vähintään metrillä. Tällä haluttiin välttää mahdollisten tulvien aiheuttamat vahingot, mutta samalla se antoi kenttäsuunnittelija Lassi Pekka Tilanderille ja shaper Petri Vainiolle mahdollisuuden toteuttaa täysillä itseään.

Kaksikko ansaitsee työstään täydet pisteet, sillä visuaalisesti hieno kenttä sulautuu maastoon täydellisesti. Kauniisti kumpuilevat väylät, tuulessa huojuva keltainen heinikko, lukuisat vesiesteet ja selkeä layout ovat sen tavaramerkkejä.