Messutarjoukset

Katso Viron golfkenttien messutarjoukset tästä

Niitvälja Golf

Vuonna 1994 Virossa tehtiin golfhistoriaa, kun siellä avattiin Baltian ensimmäinen golfkenttä. Kyseinen kenttä on tietenkin Tallinnasta, joka on tullut neljännesvuosisadan aikana tutuksi monelle suomalaiselle golfarille.

Puistokenttä täyttää kansainväliset vaatimukset paitsi kentän myös harjoittelualueiden osalta. Takatiiltä kenttä on yli 6,4 kilometriä pitkä, ja se on saanut kunnian isännöidä useita merkittäviä kilpailuja.

Niitväljän vahvuuksiin lukeutuvat kaunis luonto ja fiksu suunnittelu. Kentän voi kiertää niin monella eri tavalla, ettei siihen ikinä kyllästy. Ei ihme, että niin moni suomalainen golfari palaa sinne yhä uudelleen.

Kentän signature-väylä on 15. reikä. Kaikki Niitväljassa vierailleet muistavat väylän saariviheriön varmasti — niin hyvässä kuin pahassa. Lyhyt mutta kaunis reikä on koko kentän vaikein.

Vuosien varrella Park-kenttää on uusittu. Esimerkiksi vuonna 2007 takaysin viisi peltoväylää remontoitiin täysin. Park-kentän lisäksi Niitväljästä löytyy viiden reiän PAR20-kenttä. Se sopii täydellisesti aloittelijoille ja on ihanteellinen paikka tutustua golfiin.

Niitväljan uuden 9 reiän kentän rakentaminen on aloitettu ja tulee suunnitelmien mukaan aukeamaan kaudeksi 2022.

Kenelle sopii?

Niitväljä Golf sopii täydellisesti kauniista luonnosta arvostaville golfareille joille löytyy haastetta useammaltakin väylältä.

Missä sijaitsee?

Niitväljä Golf sijaitsee Tallinnassa puolisen tuntia länteen.

Otepää Golf

Korkealaatuinen ja täysimittainen Championship-golfkenttä kaikille pelaajille!
Monipuolisin golfloma- ja seminaarikeskus Virossa, jossa niin yksityshenkilöillä kuin myös yrityksillä on mahdollisuus järjestää monenlaisia tapahtumia samoin kuin golfiin liittyviä tapahtumia.

Otepään Golfkenttä on ainutlaatuiseen luonnonympäristöön perustettu golfkeskus, mikä toimii ympäri vuoden. Kenttä saa ainutlaatuisuutensa mielenkiintoisesta, luonnon muotoilemasta kauniista ympäristöstä. Jännitystä ja haasteita tarjoavat golfväylät sopivat sekä aloittelijoille, harrastajille että ammattilaisille. 

Kenelle sopii?

Otepää Golf tarjoaa kaikentasoisille pelaajille ikimuistoisen kokemuksen ja tuo haastetta kokeneemmallekkin pelaajalle.

 Missä sijaitsee?

Otepää Golf sijaitsee noin 2,5 – 3 tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta.

 Tiesitkö että?

Otepää Golfissa nautit kreikkalais tyylisestä keittiöstä.

 Otepää Golf green fee -hinnasto 2021:

Arki green fee 49 €

Vklp green fee 49 €

Golfauto 38 €

Pärnu Bay Golf Links

Pärnunlahden kullankeltainen heinikko reunustaa taidokkaasti sheipattuja väyliä, jotka kumpuilevat kuin olisivat olleet aina osa Viron kaunista lounaisrannikkoa. World Golf Awards valitsi modernin links-kentän vuonna 2016 Viron parhaaksi ja asetti sen ehdolle maailman parhaaksi uudeksi kentäksi. Hulppean moderni design-klubitalo on näkemisen arvoinen.

Pohjois-Euroopan uusimman kentän on suunnitellut Lassi Pekka Tilander. Pärnu Bay Golf Links on rakennettu osittain mäntykankaalle ja osittain meren rantaan. Kentälle on haettu tietoisesti links-kentän ominaisuuksia. Tuntu tulee ennen kaikkea meren läheisyyden aiheuttamasta usein voimakkaasta tuulesta. Mäntyjen välissä kulkeville väylille on kasattu myös maakasoja ikään kuin dyyneiksi. Ne edesauttavat links-kentän ominaisuuksia tavoittamista. Heinittyessään aikaa myöten ne hoitamattomina tulevat vaikeuttamaan peliä.

Kenelle sopii?

Pärnuun kannattaa matkata jokaisen upeita links-väyliä ja maailmanluokan puitteita arvostavan.

Missä sijaitsee?

Pärnu Bay sijaitsee Pärnunlahden rannalla Tahkurannassa, vain vartin matkan päässä Pärnun keskustasta. Tallinnasta ajomatkaa kertyy pari tuntia.

Rae Golf

18 reikäinen Rae Golf sijaitsee vain 19km matkan päässä Tallinnasta. Ensimmäiset 9 reikää ovat avaria ja kumpuileivia, mutta pituutensa vuoksi haasteellisia. Väylät 10-18 ovat puistomaisemassa ja vaativia vesiesteiden vuoksi.

Katso lisää kentän sivuilta

Kenelle sopii?

Kenttä on kiintoisa kokeneille pelaajille, mutta soveltuu myös vasta-alkajille.

Missä sijaitsee?

Rae Golf sijaitsee Tallinnassa. Se on Tallinnan keskustaa lähinnä oleva golfkenttä.

White Beach Golf

White Beach Golf yhdistää paljaiden links-kenttien ja vehreiden puistokenttien parhaita puolia Lounais-Viron rannikkomaisemiin. Dyynimäiset kummut, vesistöt ja runsas puusto muistuttavat yhtä aikaa Briteinsaarista ja Keski-Euroopasta. Pehmeät raffit ja samettiset väylät miellyttävät pelaajia taitotasosta ja iästä riippumatta. 

KENELLE SOPII?

White Beach Golf tarjoaa haastetta ammattilaisellekin, mutta peli-iloa ja onnistumisen mahdollisuuksia myös vasta-alkajille. Lomailijoiden suosikkikohteen pehmeä ruohopohja hellii myös senioripelaajien niveliä. Kilometrien mittaisilla valkoisilla rannoilla riittää muutakin tekemistä.

MISSÄ SIJAITSEE?

White Beach Golf sijaitsee Pärnussa, Lounais-Virossa. Tallinnasta matkaa kertyy puolitoista tuntia.