Launch Pad -tuoteperhe

Wilson Launch Pad -tuoteperhe on suunniteltu ihan tavallisille harrastajille, jotka eivät halua tehdä golfista liian vaikeaa. Mallistoon kuuluvat draiveri, väyläpuut, hybridi ja raudat. Kaikki mailat sisältävät paljon peliä helpottavia ominaisuuksia.

Esimerkiksi draiveri, väyläpuut ja hybridi auttavat muun muassa painotusten ja offsetin avulla suoristamaan slaissia. Edistyksellisen tietokonemallinnuksen avulla luotu lyöntipinta tuottaa paljon lähtönopeutta palloon eri kohdista.

Launch Pad -puumailat ja -hybridit ovat lapaa ja vartta (Project X Evenflow) myöten erittäin kevyitä, mikä helpottaa svingaamaan vauhdikkaasti ja saavuttamaan pidempiä lyöntejä.

Hybridien nostokulmia miettiessä Wilson on kiinnittänyt erityistä huomiota siihen, että mailat osuvat lyöntipituuksien osalta juuri sopivat väyläpuiden ja rautamailojen väliin.

Wilson Launch Pad -draiveri ovh. 349 €

Wilson Launch Pad -väyläpuut ovh. 229 €

Wilson Launch Pad -hybridi ovh. 199 €

Ihanan helpot raudat

Launch Pad -raudoissa merkillepantavaa on uudenlainen pohjan muoto ja matala painopiste, jotka auttavat parantamaan osumia ja helpottavat pallon saamista korkealle ilmaan toistettavasti. 

Maila myös liukuu helpommin nurmen pinnassa, eikä aiheuta duffeja. Ei siis enää paksuja turpeita, vaan helposti toistettavaa rautapeliä, kun menevät raudat lähettävät pallon pitkälle lentokaarelle.

Wilson Launch Pad -raudat ovh. 720 € (teräs 6 rautaa)

Wilson on keskittynyt paitsi uutuuusmailojen myös -pallon osalta anteeksiantavuuden ja pituuden maksimoimiseen.

Kun puhutaan golfmailojen anteeksiantavuudesta, ei voi välttyä törmäämästä lyhenteeseen MOI. Se tulee sanoista Moment of Inertia, joka tarkoittaa suomeksi hitausmomenttia. Mitä suurempi MOI-arvo, sitä vähemmän lapa kääntyy, jos pallo osuu sivuun lavan keskikohdasta eli sweetspotista. Täysin ennenkuulumatonta on se, että MOI-arvoa käytetään myös golfpalloista puhuttaessa. Näin Wilson kuitenkin tekee uuden Triad-pallonsa kohdalla.

Kyse on siitä, että kolmikerroksessa pallossa massaa on siirretty pallon ytimestä uloimpiin kerroksiin, jolloin pallo on tasaisen tiheä eri kerroksissa. Tämän ansiosta pallossa ei ole raskaita tai epätasapainossa olevia kohtia, vaan pallo lentää vakaasti, pitkälle ja suoraan. Vallankumouksellinen teknologia vaikuttaa myös pallon rulliin putatessa. Lisäksi pallossa on hyvin ohut kuori, mikä takaa erinomaiset kierreominaisuudet esimerkiksi lähestymisissä.