Wilson

Keinoälyllä lisää pituutta ja anteeksiantavuutta

Wilson tunnetaan golfmailoista, joiden hinta-laatusuhde on erinomainen. D9-tuoteperhe ja Staff Model CB eivät tee poikkeusta sääntöön.

Wilson on vannonut pitkään kevyiden mailojen nimiin ja sama periaate toteutuu myös uudessa tekoälyn avulla kehitetyssä D9-tuoteperheessä.

D9-draiverin lyöntipinnassa hyödynnetään Wilsonin uusinta Peak Kinetic Response -teknologiaa. Lyöntipinta on jaettu pieniin vyöhykkeisiin, millä optimoidaan lyöntien pituutta myös epäpuhtaissa osumissa.

Mailan tuntumaa ja äänimaailmaa on kehitetty rakentamalla lavan kansi kolmikerroksisesta komposiitista. Lavan pohjaan tulee varren jäykkyydestä riippuen joko kolmen tai kymmenen gramman paino.

Nostokulmia löytyy oikeakätisille kolme (9, 10,5 ja 13 astetta) ja vasenkätisille yksi (10,5 astetta). Naisten draiveri on saatavilla 14-asteisena.

Väyläpuut on muotoiltu klassisesti, ja vaihtelevan paksuinen lyöntipinta auttaa saavuttamaan pitkän ja korkean lentokaaren. D9-väyläpuista löytyy kolme eri nostokulmaa sekä miehille että naisille. Hybridit ovat saatavilla kuudella nostokulmalla.

Wilson D9 -draiveri 320 €
Wilson D9 -väyläpuut 229 €
Wilson D9 -hybridit 199 €

Pitkiä ja korkeita kaaria

Wilsonin D9-raudat lupaavat ennen näkemätöntä pituutta ja anteeksiantavuutta. D9-rautoihin on tekoälyn avulla uudistettu Power Holeja eli uretaanitäytteisiä viiltoja, jotka parantavat lavan kimmoisuutta. 

Sopusuhtaisen ja tyylikkään lavan painopiste sijaitsee todella matalalla, mikä auttaa tuottamaan korkeita lyöntejä, vaikka nostokulmat ovat vahvoja. Vauhtia mailanpäähän tuovat myös ultrakevyet varret.

Miesten mailojen väritys on kromia, mustaa ja kultaa, naisten kromia, mustaa ja sinistä.

Wilson D9 -raudat 599 € (6 rautaa, teräs)

Staff Model CB sopii aktiivipelaajille

Wilson on kehittänyt pitkästä aikaa aktiivi- ja kilpapelaajille uuden rautamailamallin, Staff Model CB:n.

Pitkissä ja keskipitkissä raudoissa (rauta seitsemään saakka) on peräti 20 gramman volframipaino lavan kärjessä, mikä siirtää mailan painopistettä keskelle lapaa ja edesauttaa pelaajaa saamaan optimaalisen lentokaaren.

Lavan takaosan kolmisakarainen Tri Brace Stabilizer -rakenne yhdistää lavan reunat osumakohdan taakse tuoden vakautta ja pehmeän äänen osumassa.

Wilson Staff Model CB 999 € (7 rautaa, teräs)